Uw partner voor beeldende communicatie

Veel bedrijven hebben de communicatie goed op orde, maar willen 'wat meer gaan doen met video'. Er is een bedrijfsfilm nodig. En dat is begrijpelijk, want een kloppende video met een goed verhaal is een krachtige marketingtool. Dan ben ik als filmmaker de ideale partner en werp van buiten de organisatie een nieuwe blik om zo vol creativiteit uw bedrijf op een andere manier te laten zien in bijvoorbeeld een sfeerimpressie, productvideo of persoonlijke introductie. Het uitgangspunt is steeds vaker social media. Een bedrijfsfilm hoeft niet langer lang en saai te zijn. Juist frisse, spontane en eenvoudige video's zijn een prachtige manier om je bedrijf op de kaart te zetten.

Maarten Haase Filmingenieur in het kort:

Flexibel: editing op locatie. Dit maakt het mogelijk om een film in 1 dag af te ronden.

Verschillende prijs-mogelijkheden: Vaste prijsafspraak per video, stelpost en middels een uurtarief.

Veel ervaring met interviewen. Hierbij gaat het niet alleen om het technische aspect maar ook om het journalistieke: hoe haal je de juiste informatie uit de geïnterviewde? Hoe blijft het verhaal interessant?

Heel goed in het begrijpelijk maken van bepaalde concepten voor ‘buitenstaanders’ en het samenvatten van informatie.

Wat kan ik doen:

  • Opnemen van interviews met professioneel beeld, licht en geluid.

  • Aanleveren van en hulp bij het kiezen van een gepaste voice-over.

  • Registreren van evenementen voor informele 'sfeerimpressies'.

  • Actief meedenken met de videostrategie van social media.

  • Het leveren van een video die aansluit bij de doelstellingen door een passende montage.

  • Flexibiliteit en snelle reactie als het gaat om aanpassingen.

Vaak zijn er meerdere toepassingen te bedenken voor één video. Hier denk ik graag in mee. Zo wordt een sfeerimpressie van een open dag ineens ook geschikt als marketinginstrument voor een Social Mediacampagne.

Zakelijk

Voor bedrijven, ondernemers en organisaties lever ik zorgvuldig gemonteerde video’s, afgestemd op de specifieke wensen van de klant. Regelmatig verzorg ik sfeerimpressies: hiermee laat je op een eenvoudige en snelle manier de sfeer binnen je bedrijf zien. Productvideo’s doen wat ze moeten doen: een product aan de man brengen door klanten mee te nemen in het verhaal waarbij de kwaliteiten van het product in beeld worden gebracht. Pitch jezelf op film en val op in een sollicitatieprocedure door een mooie introductievideo. Als er input van medewerkers, klanten of bezoekers moet worden opgenomen is het belangrijk dat zij zich op hun gemak voelen voor de camera. 

Waarom een video?

De kracht van video is keer op keer bewezen mits je het goed inzet. Laat zien op welke manier jouw bedrijf onderscheidend is met een film die niet alleen jouw product of dienst laat zien, maar ook in beeld brengt wie de mensen achter het bedrijf zijn. Laat zien wie je bent door muziek, montage en stijl.