Frame 8.jpg
Frame 3.jpg

Uitvaart

Een uitvaart- of afscheidsfilm is een van de meest bijzondere producten die ik met mijn talenten en ervaring kan leveren. Als videograaf ben ik gewend om vooral bruiloften vast te leggen. Ik kwam hierbij dicht bij families en heb hierdoor geleerd emoties en onderlinge banden tussen mensen goed vast te leggen. Naast dit, zijn bij een uitvaart ook de toespraken, herinneringen en het afscheid nemen belangrijk.

Ik breng dit met veel respect voor de overledene in beeld. Dit doe ik kleinschalig en intiem.

Hoewel het emotioneel gezien, ook als buitenstaander / cameraman heel moeilijk kan zijn, is dit ook het meest dankbare werk wat er bestaat voor mij.

Ik kan vanwege de privacy geen voorbeelden laten zien, maar verzeker dat een film een hele bijzondere en goede manier is om op een later moment, samen met de familie te herdenken en (opnieuw) waardig afscheid te nemen.

Werkwijze

  • Neem het persoonlijk contact met mij op via telefoon / WhatsApp 06 36 514 186

  • Het onderstaande contactformulier kan ook worden gebruikt.

  • Belangrijk zijn specifieke wensen, en in hoeverre ik dichtbij mag komen. Hierbij werk ik altijd zo onzichtbaar en rustig mogelijk en gebruik meestal een telelens, zodat ik ongezien kan blijven.

  • Ik neem zelf contact op met de uitvaart-ondernemer en spreek via hem of haar de laatste details + planning door.

  • Kosten bedragen 695 inclusief btw, inclusief 100km reiskosten, en een waardevolle film van +- 7-12 minuten. Langere documentaire film optioneel.

  • Ervaren videograaf om uitvaart vast te leggen.

Naam + Achternaam contactpersoon *
Naam + Achternaam contactpersoon