Voor communicatie, promotie en prachtige herinneringen: een met zorg gemaakte film zegt meer dan duizend woorden. 

 
 

Wie ben ik?

RDKR_Maarten_Haase.jpg

Een creatieve filmmaker/videograaf die gaat voor een sprankelend eindresultaat. In mijn films zoek ik naar de stijl die past bij het doel en de mensen die ik vastleg. Dat gaat van kleurgebruik en filmstijl tot (achtergrond)geluid en montage. Met een geslaagde film creëer je een waardevolle herinnering die je keer op keer wilt blijven beleven. Op de pagina ‘Trouwfilms’ staan een aantal recente voorbeelden. 

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Saxion Hogeschool te Enschede aan de opleiding Toegepaste Kunst en Techniek. Na het afstuderen ben ik gestart met mijn bedrijf. De opleiding vormde voor mij een goed fundament om mijzelf en mijn bedrijf verder te ontwikkelen. 

Mijn kracht

Mijn kracht is de combinatie van creativiteit en flexibiliteit. Het gaat om jullie en een film is ons gezamenlijke project. Ik vind het belangrijk om jullie persoonlijk te leren kunnen, zodat ik begrijp wie jullie zijn en weet wat jullie wensen zijn. Tijdens de opnames ben ik vrijwel onzichtbaar aanwezig, om de gebeurtenissen niet te verstoren.

Waarom Maarten Haase?

Beelden zeggen meer dan woorden. Toch zijn er een aantal de specifieke kenmerken van mijn werk die ik wil toelichten. Wat mensen opvalt is dat ik veel tijd steek in de montage. Hier komt wat mij betreft alles bij elkaar en wordt de film echt kloppend gemaakt. Daarnaast hoor ik vaak dat ik onzichtbaar ben als ik aan het filmen ben. Dit zorgt voor spontane en 'echte' beelden. Mensen hebben heel vaak niet in de gaten dat ik bepaalde beelden heb gemaakt en zijn aangenaam verrast om ze terug te zien. In dit artikel staan een aantal punten waar je op kunt letten bij het vinden van de juiste videograaf. 

Naam *
Naam
Let op: als u binnen 48 uur geen bericht heeft onvangen, kan het zijn dat mijn antwoord in uw spam-box is gekomen. Mijn excuses.